Forge Of Empires blog

-Állatkert céh-

Rólunk kicsit bővebben

3-deer-wildlife-photography_preview.jpg

Céhünk 2017 elején alakult. Az Állatkert nevet kapta, azzal a tudattal, hogy mindannyiunkban rejtőzik egy állat, és tagjaink sokfélék épp úgy mint az állatkertben megtalálható állatok. *Még mielőtt háborognál, nem, nem támogatjuk az állatkínzást, sem az olyan állatkertet, ahol kicsi ketrecekbe be vannak zárva az állatok és szenvednek. *A mi állatkertünkben mindenki szabad lehet.

Bár még újoncok vagyunk, fejlődésben, szeretnénk mi is a csúcsra jutni és a “nagyok” között lenni. Ezért elszántan törekszünk, hogy oda jussunk mi is apránként és sok munkával.

Szerény kicsi csapatunk már összehangolódott, de szeretnénk nőni, ezért örülnénk ha más is csatlakozna hozzánk, hogy nőjön céhünk és erősödjünk, hogy mi is az elsők között legyünk egy nap.

Ezért olyan tagokat keresünk, akik aktívak legyenek és elszántak, mert csak így tudunk együtt fejlődni, ugyanakkor individuálisan is. Nem ítélkezünk, mindenkit egyformán elfogadunk és szívesen fogadunk. Nagy az Isten állatkertje! 


Megtalálsz minket Arvahall világában. Jelentkezz a csapatban, vagy írj Kat a Gonosz-nak vagy Captain Bear-nek, hogy bejuthass a csapatba.

Ha esetleg kérdésed lenne, vagy bármiben segíthetünk, vagy csak simán barátot szeretnél, keress meg és írj Kat a Gonosz-nak vagy Captain Bear-nek.

untitled-1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://foeallatkert.blog.hu/api/trackback/id/tr1612878158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

3.d 2019.05.21. 07:28:57

Jó az oldal, sokat segít nekünk. A HÍREK fület viszont törölhetnétek, mert úgy sem frissül, és e.miatt értelmetlen, és rontja az oldal presztízsét.
További jó munkát kívánok.
süti beállítások módosítása